vineri, 27 mai 2011

Branza crema de caju

Si pentru ca m-am indragostit de aceasta branza, m-am gandit ca merita si ea o reteta "ca la carte".



  • 1 cana caju crud hidratat 8 ore
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • sare de Himalaya dupa gust, sau sos de soia Tamari
  • 2-3 linguri fulgi de drojdie inactiva
  • 1 lingura condiment Voie Buna de la Sonnentor  (sare de mare, usturoi, flori de trandafir, oregano, busuioc, leurda, rozmarin, cimbru, galbenele si albastrele).

Se mixeaza toate in robotul cu lama in S pana la omogenizare.



Va invit cu drag sa cititi aceste articole si retete pe noul site Raw Vegan Joy, si multe alte noutati!

4 comentarii:

  1. http://ligiapop.com/2010/05/15/beneficiile-fulgilor-de-drojdie-inactiva/

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce mai inmuiem caju-ul, daca el este fiert deja??

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru hidratare. Devine cremos si usor de "manuit" in momentul in care il folosim in preparate culinare.

    RăspundețiȘtergere